Κιλκίς: Ζευγάρι έκλεβε ναρκωτικά από κοινωνικό φαρμακείο

Κιλκίς: Ζευγάρι έκλεβε ναρκωτικά από κοινωνικό φαρμακείο

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν συνολικά 2.837 ναρκωτικά και φαρμακευτικά χάπια καθώς και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα 

kilkis_farmaka
Χιλιάδες ναρκωτικά και φαρμακευτικά χάπια που είχαν κλέψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον χώρο ενός κοινωνικού φαρμακείου σε περιοχή του Κιλκίς, σκόπευε να ρίξει στην παράνομη αγορά ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων. Όμως, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν συνολικά 2.837 ναρκωτικά και φαρμακευτικά χάπια καθώς και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες. Ο 31χρονος άνδρας δεν βρισκόταν εκεί και αναζητείται, όμως συνελήφθη η 29χρονη συνεργός του, ενώ κατασχέθηκαν ένα ξίφος, τέσσερα μαχαίρια και δυο σπρέι πιπεριού.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος άσκησε στην ίδια και τον αναζητούμενο συνεργό της δίωξη για κλοπή, διακίνηση ναρκωτικών καιπαράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο κοινωνικό φαρμακείο από το οποίο είχαν κλαπεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης