Κυνηγοί έσωσαν επίδοξο αυτόχειρα στην Κέρκυρα

Κυνηγοί έσωσαν επίδοξο αυτόχειρα στην Κέρκυρα

Τον βρήκαν την ώρα που ψυχορραγούσε - Οι από μηχανής θεοί είδαν πεσμένο στο χώμα και πλημμυρισμένο στο αίμα τον άγνωστό τους άντρα, ενώ πήγαιναν για κυνήγι σε δύσβατη περιοχή

kinigosk
Αποφάσισε για άγνωστους λόγους να βάλει τέλος στη ζωή του, ένας 37χρονος άντρας στην ορεινή περιοχή Παντοκράτορας της Κέρκυρας, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτόν. Παρ' όλο που ψυχορραγούσε επί ώρες, σώθηκε από βέβαιο θάνατο όταν τον εντόπισαν τυχαία δύο κυνηγοί!

Οι από μηχανής θεοί είδαν πεσμένο στο χώμα και πλημμυρισμένο στο αίμα τον άγνωστό τους άντρα, ενώ πήγαιναν για κυνήγι σε δύσβατη περιοχή το μεσημέρι της Τρίτης. Ο επίδοξος αυτόχειρας είχε προσπαθήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι και είχε χάσει πολύ αίμα, καθώς η απόπειρα είχε γίνει την προηγούμενη μέρα, με αποτέλεσμα η ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή.

Χωρίς να χρονοτριβήσουν, οι κυνηγοί έβαλαν τον τραυματία στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν στο Νομαρχιακό νοσοκομείο της Κέρκυρας, σώζοντάς του τη ζωή. Οι σωτήρες του 37χρονου ήταν ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιώργος Καλούδης και ο αδελφός του Σωκράτης, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της κυνηγετικής οικογένειας του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης