Δείτε βίντεο: Φωτιές, μολότοφ και οδοφράγματα στα Εξάρχεια - Επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ

Δείτε βίντεο: Φωτιές, μολότοφ και οδοφράγματα στα Εξάρχεια - Επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ

Επεισόδια με μολότοφ και πέτρες έξω από τη ΓΑΔΑ μετά την πορεία για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση δακρυγόνων -Κόβουν με σιδηροτροχό την πόρτα του Πολυτεχνείου - Οκτώ προσαγωγές

fwties_main1
Εκτεταμένα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων: Λίγο μετά το τέλος της πορείας για την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η πρώτη εστία μεγάλης έντασης εκδηλώθηκε έξω από τη ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου διαδηλωτές εκσφενδόνισαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τουλάχιστον ένας τραυματισμός. 







Κλείσιμο



Περίπου την ίδια ώρα στα Εξάρχεια αντιεξουσιαστές με ορμητήριο το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου είχαν αρχίσει να στήνουν οδοφράγματα, ενώ λίγο αργότερα έπεσαν οι πρώτες μολότοφ στην οδό Στουρνάρη. 
Τα επεισόδια πλέον έχουν επεκταθεί στην Πατησίων, ενώ έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους. Οι μολότοφ πέφτουν βροχή, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. 
Εξω από τη ΓΑΔΑ έγιναν οκτώ προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια. 
Λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ αντιεξουσιαστές με σιδηροτροχό έκοψαν την πύλη του Πολυτεχνείου. 
Η αστυνομία επιστράτευσε όχημα ρίψης νερού, που από την Πατησίων έριχνε με πίεση νερό μέσα στο Πολυτεχνείο. Οι αντιεξουσιαστές έκαναν στόχο τους το όχημα με αποτέλεσμα δυνάμεις των ΜΑΤ να εφορμήσουν προσπαθώντας να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους. 










Επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας


molot9
molot12
molot8
molot13
molot7
molot11
molot10

molot1
molot2
molot5
molot3
molot4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης