Ανείπωτη τραγωδία: Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος από το δυστύχημα στην Κυπαρισσία

Ανείπωτη τραγωδία: Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος από το δυστύχημα στην Κυπαρισσία

Λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του  στην Εντατική του Ρίου ο 15χρονος που είχε ανασυρθεί  βαρύτατα τραυματισμένος ακολούθησε στο θάνατο τους δύο φίλους του - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τα τρία αγόρια στο φοβερό τροχαίο στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας - Είχαν φύγει από το σχολείο τους μετά την πρώτη ώρα μαθήματος

kiparisia_main
Λίγες μόνο ώρες κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ακολουθώντας έτσι τους δύο φίλους του στο θάνατο. 

Τα τρία αγόρια, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά,  τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή. 


Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τα τρία νεκρά παιδιά, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε ο 48ψρονος οδηγός του μικρού φορτηγού, με το οποίο συγκρούσθηκαν.  

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν μετωπίκή και τόσο σφοδρή που το  αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε να απέμβει η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο, το τρίτο. 

Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία και ήταν αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, που τα αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook: 

Κλείσιμο
polinekro_kalamata_mesa2
polinekro_kalamata_mesa3
polinekro_kalamata_mesa4
polinekro_kalamata_mesa
e682129c8842c1b2163d9a85c700ef69_L

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr/ tharrosnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης