Συγκλονίζει η τραγωδία με τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία

Συγκλονίζει η τραγωδία με τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία

Τα τρία αγόρια έφυγαν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα - Πήγαιναν προς τα Φιλιατρά με το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός που είχαν πάρει κρυφά - Ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και θεωρούνταν ταλέντα

kiparisia_paidia_main
Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, έξω από την Κυπαρισσία, όταν τρεις 15χρονοι φίλοι και συναθλητές έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν για μία βόλτα γύρω από τους δρόμους της Κυπαρισσίας.

Όταν σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο 15χρονος Ενρίκο με το αυτοκίνητο του πατέρα του στους δύο φίλους του, τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, εκείνοι αμέσως θέλησαν να μπουν μέσα και να πάνε βόλτα… που δυστυχώς απέβη μοιραία.

Στις 10:00 περίπου το πρωί ο 15χρονος Ενρίκο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που το όχημα των νεαρών έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και στην οποία έχασαν ακαριαία την ζωή τους οι δύο συνεπιβάτες ενώ ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε. Οπως δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha  o ο διευθυντής του σχολείου Δ.Δράκος, τα παιδιά δεν αναγνωρίζονταν - τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύγκρουσης. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ανήλικος οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, που έχει πολλά «δύσκολα» σημεία.  Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στην παρέα επρόκειτο να βρίσκεται και ένας ακόμη συμμαθητής των τριών αγοριών, που όμως, την τελευταία στιγμή δεν έφυγε μαζί τους από το σχολείο, υπολογίζοντας ότι είχε πολλές απουσίες. 

Είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κυπαρισσίας

Κλείσιμο
Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά θεωρούνταν ταλέντα για την ηλικία τους.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.



Πένθος στην Κυπαρισσία

Στο πένθος βρίσκεται όλη η περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς τα τρία παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά στην τοπική κοινωνία καθώς οι οικογένειές τους ζουν στην περιοχή αρκετά χρόνια. Λίγες μόνο ώρες κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ακολουθώντας έτσι τους δύο φίλους του στο θάνατο. 

Τα τρία αγόρια, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εντύπωση και ερωτήματα όμως εγείρει το γεγονός ότι ενώ τα παιδιά πήγαν αρχικά στο σχολείο και έφυγαν στη συνέχεια, οι γονείς, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, δεν ειδοποιήθηκαν από το σχολείο. 

Εξω από την Κυπαρισσία στο δρόμο προς τα Φιλιατρά,  τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή. 


Συγκλονίζει η τραγωδία με τους τρεις 15χρονους που σκοτώθηκαν στην Κυπαρισσία


polinekro_kalamata_mesa2
polinekro_kalamata_mesa3
polinekro_kalamata_mesa4
polinekro_kalamata_mesa
e682129c8842c1b2163d9a85c700ef69_L
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης