Ξύλο με σιδερόβεργα από ηλικιωμένη και πυροβολισμοί σε Ι.Χ. στη Ναυπακτία

Ξύλο με σιδερόβεργα από ηλικιωμένη και πυροβολισμοί σε Ι.Χ. στη Ναυπακτία

Δυο βίαια και ακραία περιστατικά αναστάτωσαν μέσα σε λίγες ώρες  την ευρύτερη περιοχή

astynomia
Δυο βίαια περιστατικά αναστάτωσαν μέσα σε λίγες ώρες την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας. Στο ένα, μάλιστα στη Ναύπακτο, πρωταγωνίστρια ήταν μια ηλικιωμένη η οποία επιτέθηκε στην σχεδόν συνομήλικη γειτόνισσά της με σιδερόβεργα, επειδή τα... φύλλα από τα δέντρα της έπεφταν στην αυλή της.

Το θύμα σώθηκε από καίρια χτυπήματα στο κεφάλι, χάρη στην ενστικτώδη κίνησή της να βάλει μπροστά τα χέρια της για να προφυλαχτεί. Ωστόσο, τραυματίστηκε από την σιδερόβεργα στα χέρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δράστιδα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που της άσκησε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

*** Λίγες ώρες αργότερα, στο χωριό Σκάλα, ένας 26χρονος διαπληκτίστηκε με δύο άντρες ηλικίας 49 και 53 χρόνων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια φορά με κυνηγετικό όπλο εναντίον τους. Τα σκάγια προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματίσουν τους επιβάτες που ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο νεαρός δράστης αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης