Ιωάννινα: Ηλικιωμένη αναγνώρισε αυτούς που την εξαπάτησαν

Ιωάννινα: Ηλικιωμένη αναγνώρισε αυτούς που την εξαπάτησαν

Οι δύο επιτήδειοι την είχαν πείσει να τους δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα ότι ο γιος της εδικαιούτο επιστροφή φόρου

ilikiomeni-thima
Ανάμεσα στις φωτογραφίες των σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναγνώρισε μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Ιωάννινα τους δυο επιτήδειους που την έπεισαν να τους δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα ότι ο γιος της εδικαιούτο επιστροφή φόρου.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 34 χρόνων, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και πλησίασαν στον δρόμο την ανυποψίαστη 76χρονη λέγοντάς της ότι είναι γνωστοί του παιδιού της. Πιάνοντάς της την κουβέντα, της «σέρβιραν» το παραμύθι ότι τάχα ο γιος της μπορεί να πάρει πίσω χρήματα από την Εφορία, αρκεί να καταθέσει ένα ποσό ως εγγύηση.

Η γριούλα τους πίστεψε, δέχθηκε να την πάνε στο σπίτι της και τους έδωσε 6.500 ευρώ, τα οποία οι απατεώνες πήραν και έγιναν καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση που συνεχίζεται, εξετάζει τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης