Ηγουμενίτσα: Η ΕΛΑΣ εντόπισε κρύπτες με χασίς στο αυτοκίνητο νεαρών αλλοδαπών

Ηγουμενίτσα: Η ΕΛΑΣ εντόπισε κρύπτες με χασίς στο αυτοκίνητο νεαρών αλλοδαπών

Οι δυο νεαροί δράστες, οι οποίοι σκόπευαν να διακινήσουν το χασίς στην Κέρκυρα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

Hgoumenitsa-xasis
Ξέφρενη καταδίωξη εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό Σαγιάδας – Ηγουμενίτσας όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποίστο ύψος του Ράγιου Θεσπρωτίας, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Τελικά, το όχημα εγκλωβίστηκε από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στην Ηγουμενίτσα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν ο 21χρονος οδηγός και ο ανήλικος συνεοδηγός, ηλικίας 17 χρόνων. Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα, που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι κρύπτες κάτω από τα μπροστινά καθίσματα και στην πλαϊνή ταπετσαρία, όπου βρέθηκαν πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 980 γραμμαρίων.

Οι δυο νεαροί δράστες, οι οποίοι σκόπευαν να διακινήσουν το χασίς στην Κέρκυρα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και τους ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ το όχημα του 21χρονου αλλοδαπού κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά που είχαν μαζί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης