Κοζάνη: Πρωινή διάρρηξη με τους ενοίκους μέσα στο σπίτι

Κοζάνη: Πρωινή διάρρηξη με τους ενοίκους μέσα στο σπίτι

Τρεις από τους τέσσερις δράστες, που ήταν δύο 21χρονοι, ένας 24χρονος και ένας 26χρονος, παραβίασαν πρώτα την πόρτα του ισογείου και προσπάθησαν να ανεβούν στον πάνω όροφο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα

listia
Από την Κοζάνη ως την Ελασσόνα καταδίωκαν οι αστυνομικές δυνάμεις το αυτοκίνητο τεσσάρων νεαρών Ελλήνων που προσπάθησαν να διαρρήξουν μέρα- μεσημέρι μια μονοκατοικία στην περιοχή Αγία Παρασκευή της Κοζάνης, την ώρα που η 45χρονη ιδιοκτήτρια και η οικογένειά της βρισκόταν μέσα!

Τρεις από τους τέσσερις δράστες, που ήταν δύο 21χρονοι, ένας 24χρονος και ένας 26χρονος, παραβίασαν πρώτα την πόρτα του ισογείου και προσπάθησαν να ανεβούν στον πάνω όροφο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα που ειδοποίησε τους ενοίκους και κάλεσε την Αστυνομία.

Έτσι, οι επίδοξοι διαρρήκτες μπήκαν βιαστικά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη και ενημερώθηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχή που ξεκίνησαν πολύωρες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά, εντοπίστηκαν σε περιοχή της Ελασσόνας από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης για την προανάκριση και τον σχηματισμό δικογραφίας, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

*** Τους κόπους δυο αγροτών προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε στα αγροκτήματά τους σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας και «σήκωσε» όλες τις ποσότητες ελαιοκάρπου που είχαν μαζέψει! Όμως, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι σάκοι με τις ελιές βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης