Καλπάκι Ιωαννίνων: Επεισοδιακή καταδίωξη με... δανεικό αυτοκίνητο για 38 κιλά χασίς

Καλπάκι Ιωαννίνων: Επεισοδιακή καταδίωξη με... δανεικό αυτοκίνητο για 38 κιλά χασίς

Έσπασε το μπλόκο το αυτοκίνητο  φορτωμένο με χασίς που κινούνταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, αλλά δεν μπόρεσε να διαφύγει 

kalpaki
Κατάφερε να σπάσει το μπλόκο που είχαν στήσει στην περιοχή του Καλπακίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο φορτωμένο με χασίς που κινούνταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, αλλά δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Σε μικρή απόσταση, το όχημα εγκλωβίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός οδηγός του, ενώ ο συνεργός του πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν φτάσουν οι αστυνομικοί και αναζητείται. Στο εσωτερικό του Ι.Χ., βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 38 κιλών οι οποίοι κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο.

Όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση που διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, για να μεταφέρει το φορτίο με το χασίς ο νεαρός δράστης είχε δανειστεί το όχημα από έναν 26χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Και αυτός, οδηγήθηκε μαζί με τον 23χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης