Καβάλα: Άνοιξε πυρ σε καφενείο και τραυμάτισε τρεις

Καβάλα: Άνοιξε πυρ σε καφενείο και τραυμάτισε τρεις

Η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή με πυροβολισμούς, όταν ο 53χρονος δράστης αποχώρησε και κατόπιν επέστρεψε με το όπλο του

karampina
Εφιαλτικές σκηνές έζησαν οι πελάτες ενός καφενείου στο χωριό Ζαρκαδιά στην Καβάλα, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε κάποιους από τους θαμώνες και έναν 53χρονο Έλληνα, την ώρα που παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα το βράδυ της Κυριακής. Κανείς, όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε...

Η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή και ο 53χρονος που κατάγεται από την Χρυσούπολη Καβάλας αποχώρησε, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στα τραπέζια τους, ήσυχοι ότι το επεισόδιο είχε πάρει τέλος. Όμως, εκείνος ξαναγύρισε κραδαίνοντας ένα κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις Έλληνες θαμώνες ηλικίας 32, 59 και 79 χρόνων!

Στο μαγαζί επικράτησε πανικός με τους πελάτες να προσπαθούν να κρυφτούν κάτω από τα τραπέζια, προσπαθώντας να αποφύγουν τα πυρά. Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονται, ο ένας μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 53χρονος παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Νέστου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στoν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του και στο χώρο του επεισοδίου κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα, 15 φυσίγγια και τέσσερις κάλυκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης