Έπιασαν τον ληστή του ζαχαροπλαστείου στο Κιλκίς

Έπιασαν τον ληστή του ζαχαροπλαστείου στο Κιλκίς

Το θύμα είχε αναγνωρίσει τον δράστη από τις φωτογραφίες σεσημασμένων

xeiropedes-neos
Θέμα χρόνου ήταν η σύλληψη του νεαρού κακοποιού ο οποίος εισέβαλε σε ένα ζαχαροπλαστείο στην πόλη του Κιλκίς τη νύχτα του Σαββάτου και γρονθοκόπησε την γυναίκα υπάλληλο για να την ληστέψει. Άλλωστε, το θύμα τον είχε αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες σεσημασμένων.

Από την στιγμή που ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 19χρονου Έλληνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Ασφάλεια Αμπελοκήπων- Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ανέλαβαν να τον εντοπίσουν καθώς κατοικεί στην περιοχή τους. Ο νεαρός κακοποιός, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που του άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 19χρονος δράστης είχε μπει στο κατάστημα λίγο πριν από τις 11 τη νύχτα παριστάνοντας ότι ήταν πελάτης και, μόλις τον πλησίασε η άτυχη υπάλληλος, την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, άρπαξε 500 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και το έβαλε στα πόδια! Μόλις συνήλθε η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης