Μαγνησία: «Βούτηξε» τέσσερα μπουκάλια ουίσκι και τα έκρυψε στη ζώνη του

Μαγνησία: «Βούτηξε» τέσσερα μπουκάλια ουίσκι και τα έκρυψε στη ζώνη του

Τον αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος και ειδοποίησε την Αστυνομία

whisk
Η αδυναμία του στο... σκωτσέζικο ουίσκι «σκόνταψε» στην... αδυναμία του να το πληρώσει κι έτσι προτίμησε να το κλέψει, ένας 37χρονος ο οποίος μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και προσπάθησε να φύγει χωρίς να περάσει από το ταμείο!

Όμως, ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι είχε περάσει τέσσερις φιάλες με ουίσκι στη ζώνη του παντελονιού του και τις έκρυβε κάτω από το μπουφάν του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας έκαναν σωματική έρευνα στον «πελάτη», βρήκαν τις φιάλες και ο 37χρονος κατέληξε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Στις αποθήκες μιας επιχείρησης, σε περιοχή των Σερρών εισέβαλε ένας 40χρονος «κυνηγός» χαλκού και άρπαξε καλώδια αξίας 1.300 ευρώ, τα οποία φόρτωσε σε ένα όχημα το οποίο είχε φέρει μαζί του. Όταν αντιλήφθηκε ότι στον δρόμο του υπήρχε μπλόκο αστυνομικών, το εγκατέλειψε μαζί με τα κλοπιμαία και εξαφανίστηκε, αλλά το όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ τα κλεμμένα καλώδια επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 40χρονος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης