Έκρυβε δέκα κιλά χασίς στις αποθήκες του στην Καρδίτσα

Έκρυβε δέκα κιλά χασίς στις αποθήκες του στην Καρδίτσα

Εκτός από την κάνναβη, ο σκύλος ανιχνευτής της αστυνομίας ξετρύπωσε και τα γυμνά πια δενδρύλλια, σε κοντινή απόσταση

Karditsa-xasis
Τρύγησε τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε άγνωστο σημείο και τα «ξήλωσε», ένας 49χρονος που ήταν έτοιμος να διαθέσει προς πώληση την πλούσια παραγωγή τους στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αλλά ματαίωσαν τα σχέδιά του οι άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων.

Έχοντας πληροφορηθεί τις παράνομες δραστηριότητές του, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες με εκπαιδευμένο σκύλο στην κατοικία του 49χρονου και σε αποθήκες της ιδιοκτησίας του που βρίσκονται δίπλα στο σπίτι και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρων τα οποία ήταν πια εντελώς γυμνά από τα αξιοποιήσιμα φυτικά αποσπάσματα.

Στους ίδιους χώρους, ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε δέκα πλαστικά δοχεία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 850 γραμμαρίων και μια ζυγαριά.

Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την πώληση σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης