Έβρος: Φύλαγε ενάμισι κιλό χασίς σε γυάλινο δοχείο

Έβρος: Φύλαγε ενάμισι κιλό χασίς σε γυάλινο δοχείο

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες και έκαναν κατ' οίκον έρευνα σε σπίτι 35χρονου σε κοινότητα του Έβρου 

astynomia_1
Αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στο σπίτι ενός 35χρονου Έλληνα σε κοινότητα του Έβρου, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε στην κατοχή του σημαντική ποσότητα χασίς.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντόπισαν ένα γυάλινο δοχείο και μία νάιλον συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 437,3 γραμμαρίων, τα κατέσχεσαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

*** Με χειροπέδες βρέθηκαν δυο 22χρονοι Έλληνες στο ύψος του κόμβου Ρίγανης της Ιονίας Οδού, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν στο 69ο χιλιόμετρο και βρήκαν στην κατοχή τους εννέα γραμμάρια ακατέργαστης και 13,6 γραμμάρια κατεργασμένης σε μορφή «σοκολάτας». Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης