Συνέλαβαν τους ληστές της οικογένειας στη Λάρισα

Συνέλαβαν τους ληστές της οικογένειας στη Λάρισα

Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά το εφιαλτικό ξημέρωμα της 13ης Αυγούστου για τον 53χρονο επιχειρηματία, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, η υπόθεση εξιχνιάστηκε

astinomia-deftero
Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά το εφιαλτικό ξημέρωμα της 13ης Αυγούστου για έναν 53χρονο επιχειρηματία, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους που βρέθηκαν στα χέρα ληστών μέσα στο σπίτι τους στον Αμπελώνα, η ληστεία εξιχνιάστηκε και τρεις από τους πέντε δράστες συνελήφθησαν.

Ένας από τους κακοποιούς συνελήφθη στη Λάρισα και δύο στην Αθήνα βάσει ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ άλλοι δυο έχουν διαφύγει από την πρώτη στιγμή στην Αλβανία και ήδη έχει ζητηθεί από την Ασφάλεια Λάρισας η σύλληψή τους από τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι φορώντας γάντια και κουκούλες, ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του με την απειλή όπλων και μετά ξύπνησαν τα δύο ενήλικα παιδιά τους και τα οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού ενώ η μητέρα πήρε μαζί της και το ανήλικο τρίτο παιδί. Μάλιστα, φαίνεται πως οι κακοποιοί γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχαν μεγάλο χρηματικό ποσό και οικογενειακά κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ο επιχειρηματίας τούς παρέδωσε ένα βαλιτσάκι με άγνωστο ως τώρα χρηματικό ποσό, πήραν τα τιμαλφή και τα ακριβά ρολόγια και τα κλειδιά ενός τζιπ, με το οποίο διέφυγαν αφού πρώτα κλείδωσαν την οικογένεια σε ένα δωμάτιο και το εγκατέλειψαν στον δρόμο λίγο πριν τον Χ.Υ.Τ.Α. στην περιοχή Μαυρόλιθος.

Τα αποτυπώματα και τα ίχνη γενετικού υλικού που βρήκε η Εγκληματολογική υπηρεσία, αποκάλυψαν την ταυτότητα των πέντε ληστών. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε ένα ποσό περίπου 10.000 ευρώ και τα ρολόγια που είχαν κλέψει από το σπίτι του επιχειρηματία. Μόλις μεταχθούν από την Αθήνα οι δυο συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τον τρίτο συνεργό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης