Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε κοκαΐνη και χασίς στην Κάτω Αχαΐα

Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε κοκαΐνη και χασίς στην Κάτω Αχαΐα

Ανακάλυψε το αξίας περίπου 10.000 ευρώ παράνομο εμπόρευμα που ετοιμάζονταν να ρίξουν στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας ένας αλλοδαπός και ο Έλληνας συνεργός του

riki_patra
Δικαίωσε για μια ακόμη φορά τη φήμη του ο «Ρίκι», ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών με τις πολλές επιτυχίες, καθώς ξετρύπωσε το αξίας περίπου 10.000 ευρώ παράνομο εμπόρευμα που ετοιμάζονταν να ρίξουν στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας ένας αλλοδαπός και ο Έλληνας συνεργός του.

Αρχικά, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους για την δραστηριότητα ενός 25χρόνου αλλοδαπού και τον εντόπισαν να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του στην Κάτω Αχαΐα. Τον ακινητοποίησαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του πέντε «φιξάκια» τα οποία περιείχαν 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ κατέσχεσαν και δύο κινητά.

Ο 25χρόνος είχε ως συνεργό έναν 26χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου έκανε έρευνα ο «Ρίκι» και ανακάλυψε διάφορες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 98,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 190,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο μεταλλικούς τρίφτες, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 1.330 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Οι δυο «συνεταίροι» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης