Απολιθώματα, ναρκωτικά και όπλα σε σπίτι στη Λέσβο

Απολιθώματα, ναρκωτικά και όπλα σε σπίτι στη Λέσβο

Ακόμη και τμήματα που είχε αποκόψει από τα δέντρα του περίφημου απολιθωμένου δάσους της Λέσβου είχε στην κατοχή του ο 31χρονος διακινητής ναρκωτικών

Lesvos-narrkwtika-apolithwmata-opla
Ακόμη και τμήματα που είχε αποκόψει από τα δέντρα του περίφημου απολιθωμένου δάσους της Λέσβου είχε στην κατοχή του ένας 31χρονος που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του στο νησί κατασχέθηκαν και παράνομα όπλα!

Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και πάνω του βρέθηκαν μισό γραμμάριο ηρωίνης και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους επτά και οκτώ εκατοστών. Κατά την έρευνα που έκανε εκπαιδευμένος σκύλος στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 9,5 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων, 50 ναρκωτικά χάπια, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας δοσομετρητής με υπολείμματα ναρκωτικών και κενές νάιλον συσκευασίες.

Ακόμη, τρία τμήματα από κορμό απολιθωμένου δέντρου, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, φυσίγγια, τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 15, 11 και 7 εκατοστών, δύο σιδερογροθιές και χειροπέδες. Όλα κατασχέθηκαν και ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της δασικής νομοθεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης