Ασυνείδητοι οδηγοί εγκαταλείπουν θύματα τροχαίων - Δύο περιστατικά σε Κόρινθο, Χανιά

Ασυνείδητοι οδηγοί εγκαταλείπουν θύματα τροχαίων - Δύο περιστατικά σε Κόρινθο, Χανιά

Συνελήφθη ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με ένα μοτοποδήλατο στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Εξαμιλίων -  Άφαντος ο οδηγός που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, πέφτοντας πάνω σε ένα δίκυκλο στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα της Κυριακής

troxaio-atixima
Η θεία δίκη αποκάλυψε τον ασυνείδητο οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με ένα μοτοποδήλατο στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Εξαμιλίων, αλλά εγκατέλειψε αβοήθητο το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό και έσπευσε να εξαφανιστεί. 

Από την σύγκρουση, η πινακίδα του αυτοκινήτου ξεκόλλησε και έπεσε στο οδόστρωμα, όπου την βρήκαν οι άνδρες της Τροχαίας Κορίνθου! Έτσι, ταυτοποίησαν τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη. Από το ζευγάρι που επέβαινε στο μοτοποδήλατο, πιο σοβαρά τραυματίστηκε η γυναίκα που διακομίστηκε μαζί με τον άνδρα στο νοσοκομείο.

*** Αντίθετα, παραμένει άγνωστος ένας άλλος ασυνείδητος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα πέφτοντας πάνω σε ένα δίκυκλο στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα της Κυριακής, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας αβοήθητο τον 40χρονο οδηγό του. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων με ορθοπεδικά τραύματα, ενώ η Τροχαία αναζητά τον υπαίτιο του ατυχήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης