Τρεις ανήλικοι έκαναν έξι κλοπές στην Καλαμάτα

Τρεις ανήλικοι έκαναν έξι κλοπές στην Καλαμάτα

Οι «άγουροι» διαρρήκτες εξακριβώθηκε ότι διέρρηξαν ένα γραφείο, ένα εκπαιδευτήριο και ένα όχημα και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν δύο καταστήματα χωρίς να τα καταφέρουν

astinomia_police
Με κλεμμένο αυτοκίνητο τριγυρνούσαν στην Καλαμάτα τρεις ανήλικοι Έλληνες που τρύπωναν όπου έβρισκαν για να κλέψουν. Η δράση τους κράτησε από τις 20 Οκτωβρίου ως τις 7 Νοεμβρίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Στο διάστημα αυτό, οι «άγουροι» διαρρήκτες εξακριβώθηκε ότι διέρρηξαν ένα γραφείο, ένα εκπαιδευτήριο και ένα όχημα και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν δύο καταστήματα χωρίς να τα καταφέρουν. Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι πιθανότατα οι τρεις νεαροί συνέχισαν και μετά τις κλοπές.

Οι ανήλικοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και περιλαμβάνει δυο από τους γονείς τους ηλικίας 43 και 44 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης