Νέα Φιλαδέλφεια: Συμμορία μηχανόβιων ληστών τρομοκρατεί και απειλεί με όπλα στα φανάρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Συμμορία μηχανόβιων ληστών τρομοκρατεί και απειλεί με όπλα στα φανάρια

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων στα φανάρια της  Νέας Φιλαδέλφειας - Οι δράστες άρπαξαν κατά τη διάρκεια της ημέρας 11.000 ευρώ από υπάλληλο πρατηρίου

listeia_mixanes_arthro
Συμμορία μηχανόβιων με πιστόλια και κουκούλες, παρακολουθεί ταμίες επιχειρήσεων και τους ληστεύει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που σημειώθηκε παραμονή Χριστουγέννων στα φανάρια της Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα των οκτώ κρανοφόρων που επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, περικύκλωσε υπάλληλο πρατηρίου που ήταν σταματημένος με το μηχανάκι σε φανάρι και αφού του κόλλησαν το πιστόλι στον κρόταφο τον διέταξαν να σηκώσει τη σέλα και του άρπαξαν σακίδιο που περιείχε 11.000 ευρώ.

Χρήματα που προορίζονταν για την εξόφληση τιμολογίων φυσικού αερίου από πρατήριο της λεωφόρου Ηρακλείου όπου εργάζεται ο 57χρονος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα ενώ το απίστευτο της υπόθεσης που δείχνει ότι το σκηνικό της άγριας εγκληματικότητας στην Ελλάδα ομοιάζει με αυτό της Λατινικής Αμερικής, είναι ότι η επίθεση δεν σημειώθηκε νύχτα, υπό την κάλυψη του πυκνού σκοταδιού αλλά υπό το φως της ημέρας.

Όλα έγιναν στις 11 το πρωί σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Παπαναστασίου, μπροστά έκπληκτα μάτια οδηγών που περίμεναν να ανάψει το φανάρι και είδαν ξαφνικά να βγαίνουν τα πιστόλια!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος οι ληστές φορούσαν κράνη, οι μηχανές δεν είχαν πινακίδες ενώ ο πιστολέρο που κατέβηκε γρήγορα και του κόλλησε το όπλο στον κρόταφο μιλούσε σπαστά ελληνικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης