Μεσολόγγι: Απασχόλησε τον φίλο της και τον ξάφρισε!

Μεσολόγγι: Απασχόλησε τον φίλο της και τον ξάφρισε!

Το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα 700 ευρώ που είχε μόλις σηκώσει από την τράπεζα έκαναν φτερά στο διάστημα που ήταν μαζί με την «φίλη» του

woman
Την φιλική της σχέση με έναν άνδρα εκμεταλλεύτηκε μία 60χρονη γυναίκα στο Μεσολόγγι και φρόντισε να τον κρατήσει απασχολημένο για να βρει ευκαιρία να ξαφρίσει όσα χρήματα είχε, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης!

Το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα 700 ευρώ που είχε μόλις σηκώσει από την τράπεζα έκαναν φτερά στο διάστημα που ήταν μαζί με την «φίλη» του και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Εκείνοι εντόπισαν την 60χρονη το απόγευμα της Παρασκευής, βρήκαν στην κατοχή της το κλεμμένο χρηματικό ποσό και της έβαλαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Βρήκαν ξεκλείδωτο ένα ταξί στην Πάτρα και δεν δίστασαν να ανοίξουν την πόρτα και να «βουτήξουν» τα μόλις 11 ευρώ που είχε αφήσει μέσα ο οδηγός, τέσσερις νεαροί Έλληνες από τους οποίους ο μικρότερος είναι 14 χρόνων και ο μεγαλύτερος 21! Ωστόσο, η κλοπή έγινε αντιληπτή αμέσως και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης