Ιωάννινα: 21χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους με μαϊμού τροχαία

Ιωάννινα: 21χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους με μαϊμού τροχαία

Ο νεαρός άντρας ζητούσε χρήματα, τάχα για να μην έχουν ποινικές συνέπειες τα παιδιά των ηλικιωμένων που εξαπατούσε 

XEIROPEDES
Τρεις απόπειρες ενός νεαρού Έλληνα να εξαπατήσει πολίτες των Ιωαννίνων με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο, απέτυχαν καθώς τα υποψήφια θύματα δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα. Στην τέταρτη προσπάθειά του πίστεψε ότι τα κατάφερε, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Ο ηλικιωμένος στον οποίο συστήθηκε ως αστυνομικός της Τροχαίας και του είχε ζητήσει χρήματα, τάχα για να μην έχει ποινικές συνέπειες το παιδί του, προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να του δώσει 3.000 ευρώ και έκλεισαν ραντεβού για να τα παραλάβει. Όμως, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και μόλις εμφανίστηκε ο 21χρονος απατεώνας, συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε στην προανάκριση, την ίδια ημέρα ο νεαρός μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν άλλους τρεις πολίτες από τους οποίους είχαν ζητήσει ποσά 3.000 ως 90.000 ευρώ χωρίς να τα καταφέρουν. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για απάτη κατ’ εξακολούθηση, ενώ ερευνάται αν έχουν εξαπατήσει και άλλους με την ίδια μέθοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης