Φλώρινα: Διαρρήκτης προσπάθησε να ξηλώσει την κάμερα ασφαλείας και γκρέμισε τον... τοίχο 

Φλώρινα: Διαρρήκτης προσπάθησε να ξηλώσει την κάμερα ασφαλείας και γκρέμισε τον... τοίχο 

Λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο δράστη

διαρ12
Ούτε ο... Χουλκ να ήταν ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι μιας 42χρονης σε περιοχή της Φλώρινας και άρχισε να αρπάζει ό,τι βρήκε μπροστά του! Στην προσπάθειά του να «ξηλώσει» την κάμερα κλειστού κυκλώματος που είχε εγκαταστήσει η ιδιοκτήτρια, κατάφερε να... γκρεμίσει τον τοίχο!

Ο 33χρονος Έλληνας βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα της εισόδου και μπήκε ανενόχλητος στο σπίτι, από το οποίο άρπαξε ένα tablet και μία βιντεοκάμερα, ενώ προκάλεσε ζημιές σε μια ηλεκτρονική συσκευή και στον τοίχο. Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και εξιχνιάστηκε το ίδιο απόγευμα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο.

Όπως διαπίστωσαν, σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών. Έτσι, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διέταξε, αφού απολογηθεί, να μεταχθεί στις φυλακές.

*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε ένα εμπορικό κατάστημα και άρπαξε το χρηματικό ποσό που βρισκόταν στην ταμιακή μηχανή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης