Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη

Σφοδρή χιονόπτωση στην Φθιώτιδα από το Μαρτίνο μέχρι την Ανθήλη

Έκκληση της Περιφέρειας Φθιώτιδας στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή

4670563__1_
Ιδιαίτερα έντονη είναι η χιονόπτωση αυτήν την ώρα στην περιοχή του Μαρτίνου. Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα κάλεσε τους οδηγούς να αποφευγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή της ΠΑΘΕ από το Μαρτίνο μέχρι και την Ανθήλη.

Μια ιδιαίτερη μάχη δίνουν άνθρωποι και εκχιονιστικά μηχανήματα μετά τις 5 το απόγευμα για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό δίκτυο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας.

Από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων μέχρι την περιοχή της Στυλίδας η χιονόπτωση την τελευταία ώρα είναι ιδιαίτερα έντονη με συνέπεια εκτός από την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι τα διόδια της Πελασγίας σε όλο δηλαδή το εθνικό δίκτυο που διαπερνά τη Φθιώτιδα ακινητοποιούνται και τα λεωφορεία . Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τμήμα από Μώλο μέχρι τη Λαμία η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη, μέχρι στιγμής έχουν πέσει δεκάδες τόνοι αλατιού αλλά ωστόσο η ένταση της κακοκαιρίας συνεχίζεται.

Μέσα στην πόλη της Λαμίας το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά ενώ με μεγάλη δυσκολία και μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Καρπενήσι, από Λαμία προς Δομοκό και από Λαμία προς 'Αμφισσα.

Ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Δυτικής Φθιώτιδας παραμένει αυτή τη στιγμή αποκλεισμένο και τα μηχανήματα της Περιφέρειας προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις βασικές οδικές αρτηρίες.

Δείτε φωτογραφίες του tvstar.gr από την χιονισμένη Λαμία.
Κλείσιμο
xionia-lamia04
xionia-lamia23
xionia-lamia30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης