Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε με τη βία να την πάρει από το σχολείο πριν από ένα χρόνο

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο παιδοκτόνος προσπάθησε με τη βία να την πάρει από το σχολείο πριν από ένα χρόνο

Η 29χρονη είχε καταγγείλει τον πατέρα της πριν από έναν χρόνο

girl43
Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την μανία του πατέρα της πήδηξε από το παράθυρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 52χρονος βγήκε από το σπίτι πήγε στο σημείο που έπεσε η κόρη του και της έριξε την χαριστική βολή.

Η περιγραφή του 52χρονου συγκλονίζει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την μανία του πατέρα προς το ίδιο το παιδί του.

Η 28χρονη Αγγελική έσβησε αβοήθητη, γιατί ο πατέρας της δεν ενέκρινε τον σύντροφό της. Και την χτύπησε με αγριότητα μέχρι θανάτου.

Η καταγγελία ένα χρόνο πριν

Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με μία σκύλα, ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open ως προς το περιστατικό ο δικηγόρος του 52χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης