Τρόμος από επίδοξους ληστές σε Λαμία και Πάτρα

Τρόμος από επίδοξους ληστές σε Λαμία και Πάτρα

Ηλικιωμένη άκουσε θόρυβο στην πόρτα της και άκουσε δυο άνtρες να συνομιλούν, σχεδιάζοντας πώς θα την χτυπούσαν και θα τη λήστευαν

astynomia
Στιγμές αγωνίας και φόβου για τις ζωές τους έζησαν μια ηλικιωμένη σε περιοχή της Λαμίας και ένα ζευγάρι σε συνοικία της Πάτρας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς διαπίστωσαν ότι στα σπίτια τους προσπαθούσαν να εισβάλλουν άγνωστοι για να τους ληστέψουν.

Η πρώτη ηλικιωμένη άκουσε θόρυβο στην πόρτα της και άκουσε δυο άνδρες να συνομιλούν σχεδιάζοντας πώς θα την χτυπούσαν και θα τη λήστευαν! Ευτυχώς, ο γιος της είχε βάλει επιπρόσθετο μάνταλο πίσω από την πόρτα και οι ληστές δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν. Η ηλικιωμένη άναψε όλα τα φώτα και τηλεφώνησε σε γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με το Lamia Report, η κινητοποίηση τρόμαξε τους επίδοξους ληστές και διέφυγαν μέσα στο σκοτάδι χωρίς αν εντοπιστούν, παρά τις έρευνες.

*** Στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, ένας θόρυβος στο μπαλκόνι αναστάτωσε τους ενοίκους ενός σπιτιού οι οποίοι άναψαν τα εξωτερικά φώτα και ρώτησαν δυο –τρεις φορές ποιος είναι. Σύμφωνα με το achaianews.gr, είδαν από την μπαλκονόπορτα έναν κουκουλοφόρο που τους ζήτησε να ανοίξουν για να του δώσουν μία βοήθεια, αλλά του απάντησαν ότι δεν έχουν κάτι να του δώσουν και εκείνος έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης