Πέλλα: Εμβόλισαν περιπολικό και τραυμάτισαν δυο αστυνομικούς

Πέλλα: Εμβόλισαν περιπολικό και τραυμάτισαν δυο αστυνομικούς

Η καταδίωξη των τριών κακοποιών που λεηλάτησαν μια κεραία κινητής τηλεφωνίας κόντεψε να τους στοιχίσει τη ζωή

astinomia-deftero
Κινδύνευσε η ζωή δυο αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν οι τρεις Έλληνες δράστες της λεηλασίας μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας, τους οποίους καταδίωκαν σε αγροτική περιοχή των Γιαννιτσών, εμβόλισαν το περιπολικό τους με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν!

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει άμεσα τους δυο άνδρες ηλικίας 24 και 46 χρόνων και την 26χρονη γυναίκα που είχαν «ξηλώσει» συνολικά 16 μπαταρίες από την εγκατάσταση. Όμως, κατά την διάρκεια της καταδίωξης το όχημα των δραστών έπεσε με ταχύτητα πάνω στο υπηρεσιακό. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ακινητοποιήθηκε και κατασχέθηκε, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της εταιρείας, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι τρεις επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για ληστρική κλοπή, διακεκριμένη φθορά, πρόκληση σωματικών βλαβών και αντίσταση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης