Πάτρα: 21χρονη έκλεψε «σκρατς» αξίας 300 ευρώ

Πάτρα: 21χρονη έκλεψε «σκρατς» αξίας 300 ευρώ

Δεν πρόλαβε να διαφύγει, όπως οι συνεργοί της, και συνελήφθη

woman_arrest
Δεν είχε στο πλευρό της την... θεά Τύχη μια από τις τέσσερις νεαρές γυναίκες που μπήκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες σε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα και απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη για να κλέψουν στιγμιαία λαχεία «σκράτς» αξίας 300 ευρώ, καθώς δεν πρόλαβε να διαφύγει όπως οι τρεις συνεργοί της!

Οι άνδρες του Α΄ αστυνομικού τμήματος εντόπισαν την 21χρονη Ελληνίδα στο πλαίσιο αναζητήσεων και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της ίδιας και των τριών άλλων γυναικών που ταυτοποίηθηκαν και αναζητούνται και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Βρήκε ανασφάλιστο το Ι.Χ. φορτηγό ενός 52χρονου που ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στο Καρλόβασι της Σάμου ένας 23χρονος Αλγερινός και άρπαξε από μέσα έναν φορητό υπολογιστή, μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων και ένα τσαντάκι μέσης με διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως, συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης