Πάτρα: Ταυτοποιήθηκε κι άλλο μέλος της σπείρας που ξάφριζε πεζούς και οχήματα

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκε κι άλλο μέλος της σπείρας που ξάφριζε πεζούς και οχήματα

Πρόκειται για έναν 25χρονο αλλοδαπό

astynomia-peripoliko-ena
Ένα, ακόμη, μέλος της συμμορίας των αλλοδαπών που δρούσαν τους τελευταίους δυο μήνες στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και είχαν διαπράξει ένδεκα κλοπές σε πεζούς και οχήματα, απέκτησε... ονοματεπώνυμο! Πρόκειται για έναν 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες της Ασφαλείας.

Ο νεαρός δεν εντοπίστηκε ακόμη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, όπως και στους άλλους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 47, 34 και 24 χρόνων που είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ενώ επιχειρούσαν να κλέψουν το πορτοφόλι μιας 53χρονης πεζής μέσα από την τσάντα της και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, είχε προκύψει ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά, πορτοφόλια και κινητά από τέσσερις γυναίκες που κινούνταν πεζές και από επτά αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους είχαν σταθμεύσει προσωρινά χωρίς να τα κλειδώσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν οι αλλοδαποί είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης