Μυτιλήνη: Μετανάστης ξάφρισε οινοπνευματώδη ποτά από καφετέρια

Μυτιλήνη: Μετανάστης ξάφρισε οινοπνευματώδη ποτά από καφετέρια

Προδόθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα

alkool-pota-ena
Δυο μήνες προσπαθούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας να εξιχνιάσουν την κλοπή αλκοολούχων ποτών αξίας 500 ευρώ από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 28χρονου στη Μυτιλήνη, που είχε γίνει πριν από δυο μήνες, και τελικά κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Ήταν ένας 26χρονος αλλοδαπός που προδόθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, τα οποία διασταύρωσαν οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου. Ο νεαρός μετανάστης, που είχε παραβιάσει την είσοδο του και καταστήματος και είχε κλέψει τις φιάλες με τα οινοπνευματώδη ποτά, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

*** Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Επισκοπικού Ιωαννίνων, εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης να οδηγεί ένας 26χρονος Έλληνας στα Ιωάννινα και του πέρασαν χειροπέδες. Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε κλέψει άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πόλη των Ιωαννίνων τα ξημερώματα της Τρίτης! Και τα δυο οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπές τροχοφόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης