Κρήτη: «Δίδυμο» αλλοδαπών πίσω από 14 διαρρήξεις στο Ηράκλειο

Κρήτη: «Δίδυμο» αλλοδαπών πίσω από 14 διαρρήξεις στο Ηράκλειο

Στην Κρήτη από  τον Μάρτιο του 2018 λυμαίνονταν σπίτια

astynomia
Επί δέκα μήνες, από τον Μάρτιο του 2018 ως και την περασμένη Τρίτη, λυμαίνονταν τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης δύο νεαροί αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν με αστραπιαία επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Η αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί στα σημεία όπου είχαν «χτυπήσει» οι δράστες ηλικίας 21 και 24 χρόνων, οδήγησε στην ταυτοποίησή τους. Μέχρις στιγμής, έχουν «χρεωθεί» 12 τετελεσμένες διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε σπίτια από τα οποία άρπαξαν συνολικά μετρητά ύψους 29.398 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, αξίας άνω των 12.600 ευρώ!

Όμως, κατά την έρευνα που έγινε στα σπίτια των δυο νεαρών, βρέθηκαν μόνο δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές οι οποίες κατασχέθηκαν. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται, αλλά και να εντοπιστούν τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Στο μεταξύ, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου της Κρήτης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης