Μεσολόγγι: Έβγαλε μαχαίρι κι έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο μετά τον καβγά!

Μεσολόγγι: Έβγαλε μαχαίρι κι έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο μετά τον καβγά!

Εμπρησμός και απειλές σε αγροτικό συνεταιρισμό

astynomia-peripoliko-ena
Σε σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε ο έντονος διαπληκτισμός δύο ανδρών που είχαν προσωπικές διαφορές, μέσα στα γραφεία ενός αγροτικού συνεταιρισμού στο Μεσολόγγι. Μετά τον καυγά, ξεκίνησαν οι απειλές ακόμη και με μαχαίρι, ενώ ο ένας από τους εμπλεκόμενους έβαλε φωτιά σε ένα όχημα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου έναν 47χρονο, ο οποίος καυγάδισε έντονα με έναν 49χρονο, τον εξύβρισε και στην συνέχεια τον απείλησε με μαχαίρι. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού την ώρα που αποχωρούσε έβαλε φωτιά σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο προαύλιο χώρο των γραφείων με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικές φθορές!

Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία των υπεύθυνων του συνεταιρισμού, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 47χρονος δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες για εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης