Επικίνδυνη λησταρχίνα συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Επικίνδυνη λησταρχίνα συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδίκη για υπόθεση ληστείας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης

astynomia-photo-ena
Όσο βίαιη κι αν ήταν όταν έκανε τη ληστεία για την οποία καταδικάστηκε μια 26χρονη Ελληνίδα, δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου που της έκαναν έλεγχο στο Μεσολόγγι και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινη.

Σε βάρος της νεαρής γυναίκας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπόθεση ληστείας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά ετών και τεσσάρων μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που διέταξε τον εγκλεισμό της στις φυλακές.

*** Λήστευε, έκλεβε και ταυτόχρονα... ζητιάνευε ένας 63χρονος Έλληνας, που συνελήφθη στην πόλη των Σερρών από αστυνομικούς της Ασφάλειας! Σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικείων Σερρών για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, ληστεία, κλοπή και επαιτεία, με το οποίο του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, τριών μηνών και πέντε ημερών κι έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Στα Τρίκαλα,συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 57χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης