Θεσσαλονίκη: Αλισβερίσι μεταξύ τριών νεαρών για 12 κιλά χασίς

Θεσσαλονίκη: Αλισβερίσι μεταξύ τριών νεαρών για 12 κιλά χασίς

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Veroia-xasis
Από την Βέροια ακολουθούσαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας τα ίχνη ενός 19χρονου Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορία ότι θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη, για να προμηθευτεί σημαντική ποσότητα χασίς που θα διακινούσε στην Ημαθία. Χωρίς να τους αντιληφθεί, τον εντόπισαν στο ραντεβού για το αλισβερίσι στην περιοχή του Βαρδάρη.

Μόλις ο ύποπτος παρέλαβε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο κιλών και 50 γραμμαρίων από δυο νεαρούς Αλβανούς ηλικίας 20 και 21 χρόνων, οι αστυνομικοί επενέβησαν, έβαλαν και στους τρεις χειροπέδες και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά μαζί με τέσσερα κινητά, 200 ευρώ και ένα όχημα ιδιοκτησίας του 21χρονου.

Ακολούθησε έρευνα σε δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος, όπου βρέθηκαν άλλα εννέα κιλά και 664,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.465 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις χασίς.

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης