Μπόλικο «μαύρο» χρήμα από κοκαΐνη και χασίς στην Κάλυμνο

Μπόλικο «μαύρο» χρήμα από κοκαΐνη και χασίς στην Κάλυμνο

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

kalimn
Μπόλικο «μαύρο» χρήμα βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 47χρονου Έλληνα που συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κάλυμνο, αφού πρώτα συγκέντρωσαν στοιχεία ότι προμήθευε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στους χρήστες ναρκωτικών του νησιού.

Κατά την διάρκεια της στοχευμένης έρευνας που έκαναν στην κατοικία του υπόπτου, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλυμνίων κατέσχεσαν 2.725 ευρώ την προέλευση των οποίων ο 47χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Άλλωστε, έκρυβε στο σπίτι ακατέργαστη κάνναβη βάρους 142 γραμμαρίων, 1,9 γραμμάριο κοκαΐνης και 8,8 γραμμάρια μιας άγνωστης ουσίας σε μορφή «βράχου» που εστάλη για χημική ανάλυση.

Ακόμη, κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας θρυμματιστής κάνναβης, μιας συσκευή για το κάπνισμα της κοκαΐνης και κενές πλαστικές συσκευασίες. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έπιασαν επ' αυτοφώρω πάνω στο αλισβερίσι τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 22 και 20 χρόνων. Ο 22χρονος είχε μόλις πουλήσει στους άλλους δύο ένα τσιγαριλίκι έναντι 30 ευρώ που κατασχέθηκαν, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλο ένα, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,2 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

*** Στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 22χρονος Έλληνας που είχε στο σπίτι του 1,7 γραμμάριο ηρωίνης, 13,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης