Κιλκίς: Σε αποθήκη έκρυβε χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη

Κιλκίς: Σε αποθήκη έκρυβε χιλιάδες λαθραία καπνικά είδη

Βρέθηκαν συνολικά στην αποθήκη 2.224 πακέτα τσιγάρων και 59 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 950 γραμμάρια καπνού  

kilkis_ciga
Η παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού αλλοδαπού που «ειδικευόταν» στην λαθρεμπορία καπνικών ειδών ήταν γνωστή στους αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας, οι οποίοι ξεκίνησαν από το Κιλκίς με στόχο να εντοπίσουν τον χώρο όπου έκρυβε τα λαθραία είδη και έφτασαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 19χρονο αλλοδαπό την στιγμή που έκρυβε την παράνομη πραμάτεια του σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν συνολικά στην αποθήκη 2.224 πακέτα τσιγάρων και 59 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 950 γραμμάρια καπνού, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ μετά την σύλληψή του ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης