Ιωάννινα: Διακινητής ηρωίνης κρατούσε ημερολόγιο πωλήσεων

Ιωάννινα: Διακινητής ηρωίνης κρατούσε ημερολόγιο πωλήσεων

Πάνω στον 32χρονο κατασχέθηκαν 510 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών, τρεις καρτέλες με 27 ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά

gianena
Πολύτιμα στοιχεία που θα αποκαλύψουν πλήρως τους προμηθευτές και το πελατολόγιο ενός 32χρονου αλλοδαπού ο οποίος διακινούσε ηρωίνη στα Ιωάννινα, βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην υπαίθρια «καβάντζα» όπου έκρυβε το εμπόρευμά του.

Οι αστυνομικοί είχαν στοχοποιήσει τον αλλοδαπό και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του στην πόλη των Ιωαννίνων. Όταν συναντήθηκε με έναν 34χρονο Έλληνα και πήγαν μαζί στην κρυψώνα για να τον προμηθεύσει με μισό γραμμάριο ηρωίνης, τους συνέλαβαν και τους δυο.

Πάνω στον 32χρονο κατασχέθηκαν 510 ευρώ από την πώληση ναρκωτικών, τρεις καρτέλες με 27 ναρκωτικά χάπια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά το πολυτιμότερο εύρημα ήταν οι ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες έγραφε τα ποσά που εισέπραττε! Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης