Σέρρες: Το κλεμμένο Ι.Χ. οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε διαρρήξεων

Σέρρες: Το κλεμμένο Ι.Χ. οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε διαρρήξεων

Ο 21χρονος Έλληνας συνελήφθη τη στιγμή που έμπαινε στο κλεμμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα

diarriksi-lostos
«Καραούλι» έστησαν επί ένα 24ωρο οι άνδρες της Ασφάλειας σε αθέατο σημείο των Σερρών, όπου είχαν εντοπίσει ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Έτσι, κατάφεραν να τσακώσουν τον έναν από τους δράστες και να εξιχνιάσουν μια σειρά διαρρήξεων.

Ο 21χρονος Έλληνας συνελήφθη τη στιγμή που έμπαινε στο κλεμμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το είχε κλέψει μαζί με έναν 32χρονο Έλληνα συνεργό του. Με το κλεμμένο Ι.Χ., οι δυο τους είχαν πάει το περασμένο Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, όπου διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις και ένα όχημα και άρπαξαν εργαλεία αξίας 1.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Αλλά και τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 32χρονος διέρρηξε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις Σέρρες και έκλεψε ένα κινητό, διάφορα προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία έκανε αναλήψεις ύψους 120 ευρώ. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, στην οποία περιλαμβάνεται και ο 32χρονος ο οποίος αναζητείται. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης