Αίγιο: Καταδίωξαν ανήλικο «ραλίστα» που σκορπούσε το φορτίο του!

Αίγιο: Καταδίωξαν ανήλικο «ραλίστα» που σκορπούσε το φορτίο του!

Ο ανήλικος χωρίς δίπλωμα πήρε το φορτωμένο με εμπορεύματα Ι.Χ. φορτηγό της μητέρας του και πάτησε τέρμα το γκάζι

astinomia-deftero
Σκόρπισε τον πανικό στους δρόμους της Αιγιαλείας ένας ανήλικος χωρίς δίπλωμα που πήρε το φορτωμένο με εμπορεύματα Ι.Χ. φορτηγό της μητέρας του και πάτησε τέρμα το γκάζι! Όταν καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα το φορτίο να σκορπίσει στο δρόμο!

Στη θέα του φορτωμένου οχήματος που είχε ξεπεράσει το όριο ταχύτητας, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, ο 16χρονος οδηγός κατάλαβε ότι θα την είχε άσχημα αν συμμορφωνόταν και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να τον καταδιώκουν, αλλά ο «άγουρος»... ραλίστας έκανε απότομους ελιγμούς.

Έτσι, ένας μέρος του φορτίου έπεσε στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών άλλων οχημάτων. Τελικά, ο μικρός αναγκάστηκε να σταματήσει, συνελήφθη στο Αίγιο και διαπιστώθηκε ότι, εκτός από άδεια ικανότητας οδήγησης, δεν διέθετε ούτε καν.... δελτίο αστυνομικής ταυτότητας!

Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με κατηγορίες για πλήθος παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ και η μητέρα του κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης