Ψάχνουν άνδρα που έστειλε «απειλητικό μήνυμα» στην πρεσβεία των ΗΑΕ

Ψάχνουν άνδρα που έστειλε «απειλητικό μήνυμα» στην πρεσβεία των ΗΑΕ

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Παλαιό Ψυχικό - Το  protothema.gr αποκαλύπτει τη φωτογραφία του άνδρα που καταγράφηκε από τις κάμερες -  Μιμήθηκε με το χέρι του την κίνηση του πυροβολισμού

psixiko
Ένα περίεργο συμβάν με πρωταγωνιστή έναν μυστηριώδη άνδρα ο οποίος χθες το απόγευμα πλησίασε την πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Παλαιό Ψυχικό και μπροστά στις κάμερες ασφαλείας σήκωσε το χέρι του και με τον δείκτη, έκανε την κίνηση ότι πυροβολεί το φυλάκιο και στη συνέχεια τον εαυτό του, σήμανε συναγερμό στις αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr, ο άνδρας ηλικίας περίπου 30-35 ετών, που φοράει τζιν παντελόνι, γκρι μπουφάν και μοβ κουκούλα πλησίασε το κτήριο της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατέβασε την κουκούλα και αφού στάθηκε για λίγα λεπτά έξω από το φυλάκιο και κοίταξε την κάμερα στη συνέχεια έκανε με το χέρι του την κίνηση ότι πυροβολεί.

Ο φρουρός, δεν πρόλαβε να βγει έξω και να τον σταματήσει καθώς ο μυστηριώδης άνδρας μετά την ολοκλήρωση του “μηνύματος” που προφανώς ήθελε να στείλει, χάθηκε τρέχοντας στα στενά της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ειδοποιήθηκε και το τοπικό τμήμα ενώ φωτογραφία του περίεργου “πιστολέρο” με τη μοβ κουκούλα έχει δοθεί στις υπηρεσίες προκειμένου να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος φαίνεται να είναι αραβικής καταγωγής και ερευνάται αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν σε άλλες περίεργες υποθέσεις.




psixiko2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης