Ληστεία στη Σητεία: 88χρονη αντιστάθηκε στους ληστές και αυτοί τη σκότωσαν στο ξύλο!

Ληστεία στη Σητεία: 88χρονη αντιστάθηκε στους ληστές και αυτοί τη σκότωσαν στο ξύλο!

 «Έλα, Στεφανούλα, γιατί με κατασκοτώσανε…», πρόλαβε να πει στην ανιψιά της όταν κατάφερε να λυθεί - Δυστυχώς ξεψύχησε αργότερα, καθώς οι κακοποιοί την γρονθοκόπησαν πολύ άγρια

grioula01
Με τη ζωή της πλήρωσε την προσπάθειά της να αντισταθεί στους κακοποιούς που εισέβαλαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη Ζήρο του δήμου Σητείας, μια 88χρονη γυναίκα! Η ηλικιωμένη κατάφερε να δαγκώσει στο δάχτυλο έναν από τους ληστές, αλλά εκείνος τη χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία!

Η ληστεία έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν η άτυχη γριούλα ήταν μόνη στο πρατήριο, παρ' όλο που την είχαν ληστέψει πριν από τρία χρόνια και της είχαν αρπάξει περίπου 3.000 ευρώ! Όμως, επέμενε να το λειτουργεί μετά τον θάνατο του συζύγου της, πριν από λίγους μήνες. Οι τρεις άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν και ένας από αυτούς τη φίμωσε με μία κουβέρτα για να μη φωνάξει βοήθεια. Όμως, εκείνη τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να την γρονθοκοπήσει άγρια.

Οι κακοποιοί άρπαξαν 6.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας δεμένη και την λιπόθυμη γυναίκα.

Όταν η άτυχη 88χρονη συνήλθε, κατάφερε να λυθεί και τηλεφώνησε σε συγγενείς της οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Όπως διηγείται η ανηψιά της, και αναφέρει το anatolh.com, η άτυχη γυναίκα την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Έλα, Στεφανούλα, γιατί με κατασκοτώσανε…». Η ίδια της διηγήθηκε πως είδε τους τρεις κουκουλοφόρους και τους είπε «Ωρε σκύλοι ποιοι είστε;». Εκείνοι τότε την φίμωσαν και άρχισαν να την χτυπούν, ενώ φαίνεται πως εξοργίστηκαν όταν η γιαγιά δάγκωσε τον έναν στο δάχτυλο. Τελικά πήραν όσα χρήματα βρήκαν και έφυγαν.

Η περιπέτεια της άτυχης ηλικιωμένης έδειχνε να τελειώνει εκεί, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία και τη μετέφεραν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο της Σητείας. Όμως, μετά από λίγες ώρες άφησε την τελευταία της πνοή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλική αιμορραγία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης