Ναύπακτος: Συνέλαβαν φυγόποινο καταδικασμένο για ανθρωποκτονία

Ναύπακτος: Συνέλαβαν φυγόποινο καταδικασμένο για ανθρωποκτονία

Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και τριών μηνών

astynomia-photo-ena
Τον δρόμο για το κελί των φυλακών «έδειξε» ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου σε έναν 45χρονο Έλληνα που συνελήφθη στη Ναύπακτο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βαριά ποινή για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας που του έκαναν έλεγχο στοιχείων, διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και τριών μηνών κι έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και της Ασφάλειας Ιωαννίνων ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει στην πατρίδα του καθώς αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την Ασφάλεια Αττικής, για συμμετοχή του σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

*** Σε κοινότητα της Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας ένας 61χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών.

*** Στο Μεσολόγγι, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 54χρονο Έλληνας επεδή σε έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση Υγειονομικής Διάταξης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

*** Στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μία 40χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστικών αρχών της πόλης, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης