Είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα

Είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα

Oι δυο δράστες ηλικίας 45 και 50 χρόνων συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από… κυνηγητό στους διαδρόμους ενός καταστήματος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

astinomia-opla
Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές από ισάριθμα σούπερ μάρκετ στην πόλη των Τρικάλων, τις οποίες είχαν διαπράξει οι δυο άνδρες ηλικίας 45 και 50 χρόνων που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά από… κυνηγητό στους διαδρόμους ενός καταστήματος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Και οι τρεις κλοπές είχαν γίνει το πρωί του Σαββάτου και στο όχημα των δραστών βρέθηκαν πλήθος τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά και ρούχα που είχαν αρπάξει.

Όμως, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης 680 ευρώ, 100 δολάρια και τέσσερα κινητά τα οποία κατασχέθηκαν και η προέλευσή τους ερευνάται, καθώς και ένα μαχαίρι.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων και κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Παράλληλα, η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, ίσως όχι μόνο από καταστήματα αλλά και από σπίτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης