ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλη προσφορά από τα Euromarkets για την Τσικνοπέμπτη

ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλη προσφορά από τα Euromarkets για την Τσικνοπέμπτη

Ένα εντυπωσιακό δώρο σε οκτώ (8) τυχερούς πιστούς ακροατές του δίνει αυτές τις ημέρες το ΘΕΜΑ 104,6, εν όψει της Τσικνοπέμπτης

euromarketmain
Η παράδοση της Τσικνοπέμπτης ξεκινά από παλιά… Αποτελεί γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης, καθώς είθισται να καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος. Αυτήν την ημέρα όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας και η τσίκνα είναι διάχυτη παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Τσικνοπέμπτη... και το ΘΕΜΑ 104.6 θα την γιορτάσει με τους ακροατές του.

Οι τυχεροί, που θα αναδειχθούν από τις δύο κληρώσεις, οι οποίες θα γίνουν στις εκπομπές «Πρωινές διαδρομές» και «Πρωινή Φρουρά», θα λάβουν από 8 κιλά διαφόρων ειδών κρέατος για το παραδοσιακό τσίκνισμα, προσφορά των καταστημάτων Euromarkets. Τα κρέατα θα είναι όλα μαριναρισμένα, έτοιμα για ψήσιμο, ισόποσα μοιρασμένο σε χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί και λουκάνικα, για να καλύψουν τα γούστα όλης της οικογένειας και της παρέας!

tsik01


Η 1η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 22/2/2019 στην «Πρωινή Φρουρά» με τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Μάκη Πολλάτο στο τέλος της εκπομπής (09:00). Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από την Τρίτη 19/2 και η κλήρωση θα αναδείξει τέσσερις (4) νικητές.

Η 2η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 27/2/2019 στις Πρωινές Διαδρομές με τον Βασίλη Αδαμόπουλο, στο τέλος της εκπομπής (08:00). Ο δεύτερος αυτός διαγωνισμός θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 25/2 και η κλήρωση θα αναδείξει άλλους τέσσερις (4) νικητές.

Κλείσιμο
tsik02


Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα 4 καταστήματα EUROMARKET (2 ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) στην Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Πανόρμου και Αγία Βαρβάρα μετά από ενημέρωση που θα λάβουν από τη γραμματεία του σταθμού και σε συνεννόηση που θα κάνουν οι ίδιοι με τα καταστήματα για την παραλαβή του δώρου τους.

Τα Euromarkets διαθέτουν 4 σημεία πώλησης σε πρότυπα καταστήματα delicatessen στην Αττική. Η τεράστια γκάμα από προϊόντα κρέατος περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες ιδιαίτερες γεύσεις προσαρμοσμένες στις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής. Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή, πάντα κάτω από τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας με στόχο τη διευκόλυνση στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

tsik03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης