Αίγιο: Πούλησαν ανύπαρκτα ποτά αξίας 26.000 ευρώ σε έμπορο

Αίγιο: Πούλησαν ανύπαρκτα ποτά αξίας 26.000 ευρώ σε έμπορο

Οι τρεις δράστες είχαν προσεγγίσει αρχικά έναν υπάλληλό του, ο οποίος τους έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

potakia
Τραβούσε τα μαλλιά του ένας επιχειρηματίας που εμπορεύεται οινοπνευματώδη ποτά στο Αίγιο, αφού τον περασμένο Ιούλιο «χάρισε» σε απατεώνες με πλούσιο ποινικό παρελθόν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό πιστεύοντας ότι είχαν την δυνατότητα να μεσολαβήσουν για να αγοράσει εμπόρευμα σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.

Οι τρεις δράστες είχαν προσεγγίσει αρχικά έναν υπάλληλό του, ο οποίος τους έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Εκείνος πείστηκε να τους καταβάλλει 26.000 ευρώ και μάλιστα σε «ζεστά» μετρητά, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα οινοπνευματώδη ποτά που είχε παραγγείλει και κατήγγειλε την κομπίνα στην Ασφάλεια Αιγιαλείας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από επτά μήνες και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους τρεις Έλληνες ηλικίας 32, 33 και 29 χρόνων που εξαπάτησαν τον επιχειρηματία. Μάλιστα, ο 32χρονος και ο 29χρονος είναι «ψημένοι» στην παρανομία, καθώς έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες, κλοπές και απάτες! Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης