Έπιασαν τον προμηθευτή της ηρωίνης στην Κάλυμνο

Έπιασαν τον προμηθευτή της ηρωίνης στην Κάλυμνο

Έξι ημέρες μετά την σύλληψη του 31χρονου που χρησιμοποιούσε ως “βαποράκι” 

Hrwini-Kalymnos
Έξι ημέρες μετά την σύλληψη του 31χρονου που χρησιμοποιούσε ως “βαποράκι” για να διακινεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς στην Κάλυμνο, συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κω ο 38χρονος Έλληνας που τηρούσε... ημερολόγιο των πωλήσεων με τα στοιχεία των “πελατών” του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλυμνίων αναζητούσαν τον διακινητή πριν ακόμη εκδοθεί το ένταλμα, αλλά δεν τον είχαν εντοπίσει ως το μεσημέρι της Τετάρτης που τον βρήκαν σε μια περιοχή του νησιού και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ συνεχίζουν να “ξεψαχνίζουν” το... πελατολόγιό του.

Το σημειωματάριο με τα στοιχεία τοξικομανών είχε βρεθεί στο σπίτι του 38χρονου στις 14 Φεβρουαρίου, μαζί με έξι πακέτα κινητής τηλεφωνίας και 95 ευρώ. Την ίδια ημέρα, είχε συλληφθεί το “βαποράκι”, ένας 31χρονος που έκρυβε για λογαριασμό του 38χρονου στο σπίτι του 12 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 139,5 γραμμαρίων και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης