Κυπαρισσία: Μασκαράδες εισέβαλαν σε σπίτι που νόμιζαν άδειο

Κυπαρισσία: Μασκαράδες εισέβαλαν σε σπίτι που νόμιζαν άδειο

Οι εισβολείς τα έχασαν και βγήκαν, τρέχοντας από το σπίτι, αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους θαμώνες του κέντρου που βγήκαν να δουν τι συνέβαινε

astynomia
Μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες μάσκες ώστε να μην δίνουν στόχο, καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκεται κοσμικό κέντρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη αποκριάτικο πάρτι, επιχείρησαν τρεις επίδοξοι διαρρήκτες να εισβάλλουν στον πρώτο όροφο ενός σπιτιού στον οικισμό της Τερψιθέας στην Κυπαρισσία.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι χωρίς να γνωρίζουν ότι οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα και άρχισαν να ερευνούν ένα- ένα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή. Όμως, οι ένοικοι τους πήραν είδηση και έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, αιφνιδιάζοντάς τους.

Οι εισβολείς τα έχασαν και βγήκαν τρέχοντας από το σπίτι, αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους θαμώνες του κέντρου που βγήκαν να δουν τι συνέβαινε.

Κανείς, όμως, δεν προσπάθησε να τους σταματήσει γιατί δεν ήξεραν αν είναι οπλισμένοι. Έτσι, διέφυγαν τρέχοντας προς την πλευρά της εθνικής οδού Κυπαρισσίας- Φιλιατρών, όπου πιθανότατα είχαν αφήσει κάποιο όχημα. Για την απόπειρα κλοπής, που έγινε ξημερώματα Κυριακής, ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης