Βόλος: Απατεώνας έπεισε ηλικιωμένο πως κινδυνεύει η κόρη του και του άρπαξε 5.000 ευρώ!

Βόλος: Απατεώνας έπεισε ηλικιωμένο πως κινδυνεύει η κόρη του και του άρπαξε 5.000 ευρώ!

Ο απατεώνας παρίστανε τον αξιωματικό της Τροχαίας και κρατούσε τον ηλικιωμένο στο τηλέφωνο μέχρι συνεργός του να παραλάβει τα χρήματα

astynomia-peripoliko-dyo
Όλα τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν ότι το θύμα τους δεν θα αντιληφθεί πως τον εξαπατούσαν, πήραν οι επιτήδειοι που προσποιούνται τους αστυνομικούς και κατάφεραν να ξαφρίσουν έναν ηλικιωμένο στην Ευξεινούπολη του Αλμυρού Μαγνησίας, πείθοντάς τον ότι η κόρη του προκάλεσε σε σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν ανήλικο.

Ο απατεώνας που τηλεφώνησε στον 84χρονο παριστάνοντας τον αξιωματικό της Τροχαίας και του είπε ότι η κόρη του κινδύνευε να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα, τον διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να την «σώσει», αρκεί εκείνος να πλήρωνε! Ο ηλικιωμένος πανικοβλήθηκε και είχπε στον δράστη πως είχε διαθέσιμα 5.000 ευρώ. Τότε, ο άγνωστος συνομιλητής του είπε ότι έστελνε κάποιον να τα παραλάβει, αλλά φρόντισε να τον κρατήσει απασχολημένο στην γραμμή, ώστε να μην επικοινωνήσει με την κόρη του!

Πράγματι, ο 84χρονος παρέδωσε τα χρήματα στον συνεργό του απατεώνα, ο οποίος έγινε καπνός. Όταν, λίγο μετά, επικοινώνησε με την κόρη του, διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης