Ηλεία: Ο επιβάτης τραυμάτισε τον ταξιτζή και τον λήστεψε

Ηλεία: Ο επιβάτης τραυμάτισε τον ταξιτζή και τον λήστεψε

Σε μεροκάματο του τρόμου εξελίχθηκε η κούρσα που πήρε από την Βάρδα Ηλείας με προορισμό τα Σαγαίικα Αχαΐας o 60χρονος οδηγός

ekab-eparxia
Σε μεροκάματο του τρόμου εξελίχθηκε η κούρσα που πήρε από την Βάρδα Ηλείας με προορισμό τα Σαγαίικα Αχαΐας ένας 60χρονος οδηγός ταξί, καθώς ο επιβάτης δεν δίστασε να τον τραυματίσει για να τον ληστέψει. Παρ' όλο που ο δράστης ταυτοποιήθηκε, δεν βρέθηκε για να συλληφθεί.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν στο ταξί επιβιβάστηκε ένας 41χρονος. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους στα Σαγαίικα, απείλησε τον 60χρονο ότι έχει πάνω του όπλο και κατάφερε να του αφαιρέσει ένα κινητό, 50 ευρώ και ένα δαχτυλίδι.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να βγάλει το κλειδί από τη μίζα, ο ληστής τραυμάτισε τον άτυχο ταξιτζή που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και Ήλιδας που ανέλαβαν την έρευνα, αξιοποίησαν τα στοιχεία που βρήκαν και ταυτοποίησαν τον 41χρονο κακοποιό, όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης